Derby Crash 3

110.970
evaluări
9,3

Derby Crash 3 - devino un șofer expert care distruge tot ce-i iese în cale în cel de-al treilea capitol al seriei recunoscute ca având ca tipologie mașini de curse, Derby Crash. Noua grafică este de data aceasta mult mai realistă datorită terenului de joaca vast, care-ți permite să conduci cu viteza pe străzile adiacente si chiar să conduci un tanc măreț.

Exact ca în capitolele anterioare ale acestei serii, si în această parte ai frâu liber să explorezi minunata lume si să-ți testezi abilitățile de șofer. Scopul principal al jocului este de a izbi mașina și de a crea haos!

Comenzi realistice

Acest joc oferă jucătorilor o experiență de condus foarte realistă. Mașinile arată superb iar lumea în care conduci este foarte detaliată si redată foarte frumos cu ajutorul graficei 3D. Mai mult decât atât, comenzile pentru condus sunt ușor de învățat - folosește tastele WASD pentru a dirija și accelera și mouse-ul pentru a schimba unghiul camerei.

Totodată, mașinile se comportă excepțional în acest joc. Experiența de condus este asemănătoare cu din realitate, iar frânele și accelerația sunt foarte sensibile. Poți de asemenea să execuți niște drifturi (răsuciri) și cascadorii uluitoare odată ce ai învățat să stăpânești bine mașina și comenzile.

Alege dintr-o varietate de mașini legendare

Alt lucru demn de menționat despre Derby Crash 3 este varietatea mare de masini deosebite pe care le poți conduce. Pentru început, ai acces la o selecție de mașini sport ultra rapide realizate după modele moderne de mașini precum Porsche și Ferrari. În plus, poți conduce un super vehicul blindat sau un tanc gigant de luptă, echipat cu un tun funcționabil!

Indiferent ce autovehicul alegi, fii sigur că vei avea parte de distracție conducând și explorând fiecare colț al acestei lumi. Ține minte, pe măsură ce joci, autovehiculul tău va suferi daune mari - vei putea observa gradul de uzură al caroseriei și al interiorului. Fii atent, căci autovehiculul poate exploda!

Distrează-te și perfecționează-ți abilitățile de șofer în acest joc grozav de condus!

Data lansarii

Februarie 2020

Dezvoltator

Derby Crash 3 este dezvoltat de Roberto Mulas aka Ciorbyn. Ar trebui de asemenea să încerci WrongWay, alt joc fantastic de condus mașini realizat de același dezvoltator!

Platforme

Web browser

Tur video

Comenzi

  • WASD sau tastele săgeți - conduci
  • Space bar - frână de mână
  • Enter - manevra anti-răsturnare
  • C - schimbă unghiul camerei
  • R - repară
  • T - intervalul de timp
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate