Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Impossible Date

Rating:
8,7
(28.903 voturi)
Dezvoltator:
Matchingham Games
Publicat:
martie 2023
Ultima actualizare:
mai 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Impossible Date este un joc de puzzle amuzant ├«n care rezolvi diverse ├«nt├ólniri de dating cu solu╚Ťii discutabile. Navigheaz─â printr-o serie de gafe de ├«nt├ólnire, provoac─â haos ╚Öi descurc─â situa╚Ťii jenante cu puterea logicii.

Cum se joac─â

Intră în lumea puzzle-urilor

├Änv├órte roata scenariilor de ├«nt├ólniri pentru a intra ├«ntr-unul dintre puzzle-urile disponibile. Impossible Date nu are puzzle-uri complexe, dar solu╚Ťiile pot fi at├ót de scandaloase ├«nc├ót s-ar putea s─â-╚Ťi scarpini capul pentru o clip─â.

Rezolv─â problema (sau creeaz─â una)

Descurc─â diverse situa╚Ťii pentru a aduce cuplurile ├«mpreun─â ╚Öi pentru a sabota direct alte ├«nt├ólniri f─âr─â niciun motiv. ├Äntr-un nivel, po╚Ťi strica o ├«nt├ólnire drog├ónd b─âutura cuiva cu laxative. ├Än altul, po╚Ťi sparge o banc─â din parc pentru a-i apropia pe doi ├«ndr─âgosti╚Ťi hesitanti sau po╚Ťi da jacheta ta unei femei r─âcite. Solu╚Ťiile pot varia de la dr─âgu╚Ť-amuzant la 100% criminal, ├«n func╚Ťie de situa╚Ťie.

Urmărește rezultatul

Soarta acestor cupluri imaginare este ├«n m├óinile tale. Po╚Ťi face sau destr─âma aceste rela╚Ťii! Cel mai important, distreaz─â-te cu situa╚Ťiile amuzante care apar dup─â ce faci fapta.

Alte jocuri similare

Dac─â ╚Ťi-a pl─âcut Impossible Date, s-ar putea s─â-╚Ťi plac─â ╚Öi alte jocuri amuzante precum Google Feud. Dac─â cau╚Ťi puzzle-uri mai provocatoare, ├«ncearc─â Word Wipe.

Data lans─ârii

  • Iunie 2022 (Android ╚Öi iOS)
  • Martie 2023 (HTML5)

Dezvoltator

Jocul a fost realizat de Matchingham Games.

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

11 mai 2023

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate