Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Snake

Rating:
8,0
(1.406 voturi)
Publicat:
iunie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Casual
┬╗
Arcada
┬╗

Jocul Snake revine cu nivele ╚Öi ╚Öerpi noi ╚Öi uimitori. Jocul arcade clasic se ├«ntoarce, dar de data aceasta po╚Ťi juca de pe browserul mobil ├«n loc de un telefon mobil Nokia 3310 de mod─â veche! Dac─â cineva ├«╚Öi aminte╚Öte c─â a jucat acest joc original, se va ├«ndr─âgosti pur ╚Öi simplu de aceast─â versiune de browser.

Mecanismele de joc r─âm├ón acelea╚Öi. Controleaz─â un ╚Öarpe ├«nfometat folosind tastele s─âgeat─â de pe tastatur─â. Muta╚Ťi ╚Öarpele ├«n jurul zonei de joc ╚Öi colecta╚Ťi fructele pe m─âsur─â ce progresezi. Pentru fiecare fruct pe care ╚Öarpele ├«l m─ân├ónc─â, lungimea acestuia va cre╚Öte cu un bloc.

├Äncearc─â s─â cre╚Öti un ╚Öarpe uria╚Ö ╚Öi s─â ob╚Ťii un scor mare prin ├«mpletirea ├«n jurul h─âr╚Ťii colect├ónd alimente. Exist─â diferite alimente de m├óncat, cum ar fi mere, pere ╚Öi, de asemenea, creaturi mici, cum ar fi melcii. Animalele ofer─â un bonus mare de punctaj - ╚Öoarecii ofer─â 60 de puncte, ├«n timp ce merele ofer─â doar 30.

├Än timpul fiec─ârui nivel, po╚Ťi colecta un ou de ╚Öarpe odat─â ce atingi un anumit scor. Aceste noi ou─â de ╚Öarpe pot fi deschise prin eclozare. ├Än─âuntru, se dezv─âluie un nou ╚Öarpe pe care ├«l po╚Ťi controla! Al doilea ╚Öarpe deblocabil, de exemplu, este un drake - acesta este un hibrid ╚Öarpe/dragon cool. ├Än total, po╚Ťi juca ca 8 ╚Öerpi diferi╚Ťi ╚Öi se adaug─â ╚Öi al╚Ťi ╚Öerpi.

├Än afar─â de cei 8 ╚Öerpi diferi╚Ťi, exist─â ╚Öi trei viteze de joc. Viteza unu este extrem de lent─â - ╚Öarpele este u╚Öor de controlat. Pe de alt─â parte, viteza trei este extrem de rapid─â - sunt necesare reflexe ╚Öi reac╚Ťii rapide pentru a controla eficient ╚Öarpele.

Grafica acestui titlu ar putea fi retro, dar este totu╚Öi mai bun─â dec├ót cele vechi versiuni pentru telefoane mobile. Cu toate acestea, gameplay-ul este cu adev─ârat ceea ce face ca acest minunat joc cu ╚Öerpi s─â fie minunat. Este simplu dar extrem de captivant ╚Öi distractiv. De ce s─â nu ├«ncerci ast─âzi acest joc clasic de arcade ╚Öi s─â vezi ce scor mare po╚Ťi ├«nregistra?

Data lans─ârii

Iunie 2019

Dezvoltator

Snake a fost dezvoltat de Nokia.

Caracteristici

  • Versiunea original─â oficial─â Nokia
  • Mod ecran complet disponibil
  • 3 Viteze de joc cu ╚Öerpi disponibile

Platform─â

Web browser (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate