Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Snake

Rating:
8,0
(1.254 voturi)
Publicat:
iunie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Jocul Snake revine cu nivele și șerpi noi și uimitori. Jocul arcade clasic se întoarce, dar de data aceasta poți juca de pe browserul mobil în loc de un telefon mobil Nokia 3310 de modă veche! Dacă cineva își amintește că a jucat acest joc original, se va îndrăgosti pur și simplu de această versiune de browser.

Mecanismele de joc rămân aceleași. Controlează un șarpe înfometat folosind tastele săgeată de pe tastatură. Mutați șarpele în jurul zonei de joc și colectați fructele pe măsură ce progresezi. Pentru fiecare fruct pe care șarpele îl mănâncă, lungimea acestuia va crește cu un bloc.

Încearcă să crești un șarpe uriaș și să obții un scor mare prin împletirea în jurul hărții colectând alimente. Există diferite alimente de mâncat, cum ar fi mere, pere și, de asemenea, creaturi mici, cum ar fi melcii. Animalele oferă un bonus mare de punctaj - șoarecii oferă 60 de puncte, în timp ce merele oferă doar 30.

În timpul fiecărui nivel, poți colecta un ou de șarpe odată ce atingi un anumit scor. Aceste noi ouă de șarpe pot fi deschise prin eclozare. Înăuntru, se dezvăluie un nou șarpe pe care îl poți controla! Al doilea șarpe deblocabil, de exemplu, este un drake - acesta este un hibrid șarpe/dragon cool. În total, poți juca ca 8 șerpi diferiți și se adaugă și alți șerpi.

În afară de cei 8 șerpi diferiți, există și trei viteze de joc. Viteza unu este extrem de lentă - șarpele este ușor de controlat. Pe de altă parte, viteza trei este extrem de rapidă - sunt necesare reflexe și reacții rapide pentru a controla eficient șarpele.

Grafica acestui titlu ar putea fi retro, dar este totuși mai bună decât cele vechi versiuni pentru telefoane mobile. Cu toate acestea, gameplay-ul este cu adevărat ceea ce face ca acest minunat joc cu șerpi să fie minunat. Este simplu dar extrem de captivant și distractiv. De ce să nu încerci astăzi acest joc clasic de arcade și să vezi ce scor mare poți înregistra?

Data lansării

Iunie 2019

Dezvoltator

Snake a fost dezvoltat de Nokia.

Caracteristici

  • Versiunea originală oficială Nokia
  • Mod ecran complet disponibil
  • 3 Viteze de joc cu șerpi disponibile

Platformă

Web browser (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate