Agma.io

66.315
evaluări
8,6

Agma.io este un

joc .io gratuit

și distractiv inspirat din originalul Agar. În joc, trebuie să controlezi o singură celulă în cadrul unei arene, care trebuie să se multiplice, să crească în dimensiuni prin consumarea unor celule mai mici. Consumă celulele inamice și devino o forță a naturii greu de stăvilit!

Cum se joacă Agma

Elemente de bază

Modul de joacă este cât se poate de simplu. Vei dori să îți asculți instinctele și să acționezi cu tact. Mișcă-te în cadrul arenei și consumă celulele mai mici. Când vei crește suficient de mare, vei fi capabil să elimini alți jucători.

Upgrade-uri

Dacă vrei să fii o celulă la modă, cu stil, poți adopta o varietate de înfățișări pentru a ieși în evidență în cel mai primitiv câmp de luptă. Pe lângă upgrade-urile cosmetice, există și o varietate de superputeri care te fac să fii în avantaj.

Mai multe astfel de jocuri

Poți găsi mai multe jocuri precum Agma în cadrul colecției noastre de jocuri de creștere. Există o multitudine de titluri de jocuri clasice io cu mecanisme similare acestui joc. Worms.Zone și Little Big Snake sunt două alegeri populare cu o temă ce implică viermi. Altă alegere bună care presupune să mărești o gaură neagră și să consumi tot ce înseamnă materie este Hole.io

Caracteristici

  • Mod de joacă simplu și distractiv
  • Upgrade-uri pentru a-ți crește șansele de supraviețuire
  • Înfățișări diverse pentru a căpăta un aer unic
  • Diverse moduri de joacă

Platforme

Web browser (desktop și mobil)

Data lansării

Jocul a fost inițial lansat în septembrie 2017. Din iunie 2018 are și un mod de joacă Battle Royale. Dacă îți plac jocurile în stilul Fortnite style .io, atunci ar trebui să verifici

întreaga noastră listă

.

Tur video

Comenzi

  • Space bar - pentru a te diviza
  • W - a trage într-o grămadă de celule
  • E - ca să absorbi un lucru ce îți aparține
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate