Hole.io

198.810
evaluări
9,2
Hole.io este un joc .io multiplayer nemaipomenit, în care personajul tău este o gaură neagră care se deplasează prin oraș și absoarbe tot ce îi iese în cale. La începutul jocului, gaura neagră este mică, prin urmare va absorbi lucruri mici cum ar fi cutii, luminile de pe strada chiar și oameni pentru a-și mări dimensiunile. Dacă vrei să încerci mai multe hărti, te invităm să joci Hole.io Online.

Concurezi cu alți jucători, așadar cu cât absorbi mai multe lucruri cu atât mai mare va deveni gaura și vei obține mai multe puncte. Poți chiar să absorbi jucători mai mici decât tine așa că nu trebuie decât să pui ochii pe ei și să ii prinzi. Ține minte că timpul este limitat. Distracție plăcuta!

Data lansarii

Jocul a fost lansat inițial pentru dispozitivele mobile (iOS și Android) în iunie 2018. Versiunea online este disponibilă începând cu iulie 2018.

Dezvoltator

Această varianta a jocului a fost inspirată dintr-un joc realizat de Voodoo. Îți recomandăm de asemenea și Paper.io, alt joc .io fantastic care merită încercat!

Caracteristici

 • Un joc .io cu găuri negre
 • Timp limitat
 • Gaura neagră crește pe masură ce acumulezi puncte
 • Diverse lucruri de mâncat

Sfaturi si trucuri

 • Primele 30 de secunde din joc sunt cruciale. Dacă nu ești în primele 3 cele mai mari găuri, șansele tale de a câștiga sunt foarte mici. Mergi pe trotuare și prin parcuri ca să mănânci cât mai multe obiecte mici.
 • De îndată ce capeți o dimensiune suficient de mare încât să mănânci mașini, poți să mergi prin parcări. Nu-ți bate capul cu mașini care sunt în mișcare pentru că vei pierde timp prețios. Nu uita că ai doar două minute la dispoziție pentru a câștiga jocul!
 • Fii cu ochii pe clasament, ca să fii la curent cu punctele pe care le-ai acumulat și ce poziție ocupi. Clasamentul se află în colțul din dreapta.
 • Începi să mănânci case cât mai curând posibil. Odată ce ai acumulat suficiente puncte, vei fi suficient de mare încât să mănânci clădiri mici. Chiar dacă unele case se prăbușesc, continuă drumul căci timpul trece. Vei obține mai multe puncte dacă vei mânca alte case decât să te concentrezi să mănânci toate casele dintr-un complex.
 • Dacă ești foarte aproape de a câștiga jocul dar nu mai sunt obiecte de înghițit, poți să începi să mănânci alți jucători. Cu cât este mai mare gaura neagră pe care o înghiți, cu atât vei câștiga mai multe puncte. Astfel poți câștiga până la 65 de puncte!
 • Imediat ce jocul se încheie, verifică din nou clasamentul. Vei primi puncte care îți pot oferi noi înfățișări. Câștigând un joc primești 20 de puncte, dacă ești pe locul doi primești 10 puncte, iar dacă ești pe locul al treilea primești 5 puncte.

Platforme

 • Web browser
 • Android
 • iOS

Tur video

Comenzi

Folosește mouse-ul pentru a face gaura neagră să se deplaseze.

FAQ

Poti sa joci Hole.io online?

Da, poți să joci Hole.io atât în browser cât și de pe dispozitive mobile.

Jucatorii din Hole.io sunt persoane reale?

Ceilalți jucători din Hole.io nu sunt persoane reale.

Cum se joaca Hole.io?

 • Mergi la Hole.io pe CrazyGames.ro.
 • Folosește mouse-ul pentru a face gaura neagră să se deplaseze.
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Hole.io Online
Agma.io
Slimes 3D
Voxiom.io
Zlap.io
Astrix.io
DuckPark.io
Gotia.io
Tanked.io
Diggerz.io
Dogar
Ev.io
Spred.io
Basketball.io
CrowdCity.io (Zombie)
GunBox.io
Soccer.io
Race Time
Spir.io
Coronag.io
Doomed2.io
Scrims.io
Brutal.io
BomberIO.online
TileMan.io
Smash Arena (.io)
Worms.lol
Gpop.io (Game Pop)
Spacewar.io
Boattle.io
BattleBoats.io
Drawaria.online
Zlax.io
Paper.io 2
Gats.io
Modd.io
Torn.space
Tactics Core
S0urce.io
Crowd City (Crowded City .io)
PirateBattle.io
ZoneRoyale (.io)
BattleStick
Voxar.io
Zorelit.io
Tankar.io
Raaaaft.io (Raft)
Bomby.io
Generals.io
Bomb Arena
Karnage.io
CarFight.io
Tanx
Strike.is
Tombr.io
SpaceBlast.io
FunRace.io
Drillz.io
Aquapark.io
Jumbled.io
Doblons.io
Bist.io
Katan.io (Colonist.io)