Logo CrazyGames.ro

Stickman World War

126.218
evaluări
9,3
Developed by  Sergey Mezhakov

Stickman World War este un joc 2D de strategie plin de acțiune și diverse teme. Jocul include arme, unități și structuri de luptă moderne!

Urmează-ți calea

Ai multe războaie de înfruntat! Stickman World War te poartă printr-o varietate de teme, de la teme apocaliptice până la teme cyber și Star Wars. Trebuie să-ți aperi baza de inamicii stickman, să te înarmezi până în gât și să circuli cu vehicule militare. Atunci când este momentul, mergi dincolo de liniile inamicilor pentru a le doborî baza. Sunt peste 50 de misiuni pe care trebuie să le duci la îndeplinire!

Dezlănțuie puterea militară

Îți poți suprasolicita ostașii și făuritorii de armament pentru a avea unități militare mai puternice, mai protejate și pentru a face mai mulți bani din petrol. În magazin există opțiunea temporară de intensificare astfel încât lucrătorii petrolieri să facă mai mulți bani sau să trimită bombe în tabăra inamicului.

Supraviețuiește nenumăratelor valuri

Modul de supraviețuire îți va testa planificarea strategică și forța armatei. Cu cât ții piept mai mult forțelor inamice, cu atât vei câștiga mai mulți bani pentru a face upgrade-uri bazei și unităților de luptă.

Războiește-te online

Poți să te arunci direct în acțiune online multiplayer. Descoperă cât de dezvoltate sunt abilitățile tale strategice în lupte purtate în timp real cu jucători de oriunde din lume.

Jocuri asemănătoare

Navighează prin categoria de jocuri de strategie pentru a descoperi mai multe titluri la fel de palpitante. Stickman World War se inspiră din jocuri precum Age of War și Stick War.

Data lansării

Mai 2021

Dezvoltator

Stickman World War este dezvoltat de Sergey Mezhakov. Acest dezvoltator a lansat câteva jocuri excelente, printre care Stickman Supreme Duelist 2 și Stickman Destruction 3 Heroes.

Platforme

  • Web browser
  • Android

Comenzi

Folosește mouse-ul pentru a juca.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate