Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

My Dolphin Show

Rating:
8,7
(6.689 voturi)
Publicat:
noiembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Spectacolul meu cu delfini - uimiți publicul! Primul episod al jocului My Dolphin Show. Controlați un delfin drăguț și executați diverse trucuri interesante. Acest joc pentru fete și băieți este atât de distractiv - preluați controlul parcului acvatic și puneți în scenă un spectacol uimitor în micul acvariu cu delfinul vostru.

Delfinul vostru trebuie să fie pregătit să impresioneze și să facă un spectacol mare. Trebuie să urmați diferite instrucțiuni și să puneți în scenă spectacolul completând trucuri, sărituri și multe altele. Urmați comenzile afișate pe ecran și asigurați-vă că sincronizarea voastră este perfectă.

Antrenoarea și delfinul ei trebuie să uimească mulțimea și să completeze aceste mișcări diferite pentru a-i face fericiți și pentru a vă îmbunătăți ratingul general de antrenor. La sfârșitul fiecărui spectacol, puteți achiziționa diferite tipuri de delfini și niște costume adorabile de delfini.

Ce trucuri și mișcări puteți finaliza?

Pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru marele eveniment, trebuie să cunoașteți diferitele trucuri și mișcări așteptate în acest joc cu delfini. Următoarele sunt câteva exemple de mișcări gratuite pe care le puteți efectua:
  • Sărituri peste obstacole
  • Scufundări pentru pești
  • Sărituri prin cercuri
  • Sărituri cu mingi
Odată ce delfinii sunt pregătiți, puteți stăpâni aceste trucuri și să uimiți cu adevărat mulțimea la Sea World. Nu uitați că acolo este un acvariu mic, dar o mulțime mare, așa că fiecare mișcare trebuie să fie perfectă. Vedeți dacă puteți face un spectacol astăzi și jucați acest joc pentru a deveni cel mai bun antrenor de delfini din lume.

Dacă vă place acest tip de joc, verificați și celelalte Jocuri cu delfini - aceste titluri prezintă alte versiuni ale spectacolului cu delfini, cum ar fi My Dolphin Show 3. Distracție plăcută astăzi în acvariu și uimiți publicul cu abilitățile voastre de dresaj!

Data lansării

Ianuarie 2014 (Flash). Noiembrie 2019 (HTML5).

Platforme

Browser web (desktop și mobil).

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate