Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Donuteria

Rating:
8,8
(47.657 voturi)
Publicat:
iunie 2014
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Donuteria este un joc casual de restaurant în care construiești gogoșile delicioase pentru clienți. Învață cum să rulezi și să tai aluatul, să-l prăjești și să servești gogoșile cu o varietate de topping-uri dulci și gustoase. Zilele devin tot mai aglomerate, așa că învață să lucrezi rapid fără a sacrifica calitatea!

Cum se joacă

Taie și rulează aluatul

Papa Louie a avut milă de tine, un băiat/fată sărac la prima experiență în căutarea unui loc de muncă și ți-a dat șansa în Donuteria lui. El îți va arăta cum se creează gogoșile, începând cu rularea și tăierea aluatului în cercuri îngrijite. Prăjește cantitatea necesară de gogoși până când acestea ating prima linie, apoi întoarce-le pentru a le găti pe partea cealaltă până la finalizare.

Încingeți și adăugați toppinguri

Următorul pas în crearea gogoșilor este procesul de acoperire. Scufundă gogoșile în diverse glazuri și acoperiri de zahăr pentru a adăuga primul strat de deliciu și umple gogoșile unde este necesar, în funcție de solicitarea clienților.

În continuare treci la stația de toppinguri, unde vei găsi toate toppingurile care definesc Papa's Donuts ca fiind cele mai bune pe care le poți cumpăra. Fii cât mai precis pentru a obține cea mai mare satisfacție din partea clienților!

Bucură-te de timpul tău liber

După fiecare tură de lucru, ai 3 șanse la o varietate de mini-jocuri. Poți alege să joci Papa's Raceria sau orice alt joc distractiv. Dacă îndeplinești provocarea, vei fi recompensat cu ceva care să te ajute în joc. De asemenea, poți folosi bacșișurile pentru a cumpăra noi obiecte pentru restaurant.

Îmbunătățește magazinul de gogoși

Obiectele decorative, cum ar fi mesele și posterele, ajută la îmbunătățirea timpului de așteptare al clienților, iar upgrade-urile echipamentului pot face procesul de pregătire a alimentelor mai ușor și mai rapid. În cele din urmă, magazinul va fi complet dotat cu mobilier nou, pardoseală și pereți - toate dotările necesare. Trebuie să le câștigi mai întâi!

Caracteristici

  • Alege un personaj sau construiește-ți propriul personaj
  • Fă diverse gogoși de la zero!
  • Bucură-te de diverse mini-jocuri după o tură
  • Îmbunătățește Papa's Donuteria cu toate cele mai bune dotări

Data lansării

  • Iunie 2014 (Flash)
  • Iunie 2019 (Android și iOS)

Dezvoltator

Flipline Studios a dezvoltat Papa's Donuteria. Aceștia au multe alte jocuri Papa's pe care le poți juca gratuit. Două dintre cele mai populare dintre ele sunt Papa's Wingeria și Papa's Hotdoggeria.

Platformă

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate