Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Donuteria

Rating:
8,8
(59.103 voturi)
Publicat:
iunie 2014
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Donuteria este un joc de restaurant casual în care construiți gogoși delicioase pentru clienți. Învață cum să rulezi și să tai aluatul, să-l prăjești și să servești gogoșile cu o varietate de topping-uri dulci și gustoase. Zilele devin din ce în ce mai aglomerate, așa că învață să lucrezi repede fără a sacrifica calitatea!

Cum se joacă Papa's Donuteria

Taie și rulează aluatul

Papa Louie s-a solidarizat cu tine, un băiat/fată sărac/ă în căutarea primului lor loc de muncă, și ți-a dat o șansă la donuteria lui. El te va învăța elementele de bază ale creării gogoșilor, începând cu rularea și felierul aluatului în cercuri îngrijite. Prajește gogoșile necesare până la linia de sus, apoi întoarce-le pentru a le găti și pe cealaltă parte până la finalizare.

Acoperă și adaugă topping-urile

Următorul pas în crearea gogoșilor este procesul de acoperire. Pentru a adăuga primul strat de delicii, gogoșile sunt scufundate în diverse glazuri și acoperiri cu zahăr, iar umplutura este adăugată în gogoși la cererea clienților.

După aceea, este timpul pentru blițul cu topping-uri! Aici vei găsi toate topping-urile care fac din Papa's Donuts cele mai bune gogoși pe care le poți cumpăra. Fii cât mai precis posibil pentru a obține cea mai mare satisfacție din partea clienților!

Bucură-te de clipele de relaxare

După fiecare tură de lucru, vei avea 3 șanse la diferite mini-jocuri. Poți juca Papa's Raceria sau oricare alt joculeț distractiv. Dacă reușești provocarea, vei fi recompensat cu ceva care să te ajute în joc. De asemenea, poți folosi bacșișurile pentru a cumpăra obiecte noi pentru restaurant.

Îmbunătățește magazinul de gogoși

Elementele decorative precum mesele și posterele ajută la reducerea timpului de așteptare al clienților, iar upgrade-urile de echipament pot face procesul de pregătire a mâncării mai ușor și mai rapid. În cele din urmă, magazinul va fi complet echipat cu mobilier nou, podea, pereți - toate cele necesare pentru o experiență deosebită. Însă, trebuie să le câștigi mai întâi!

Caracteristici

  • Alege un personaj sau creează-ți propriul tău personaj
  • Fă diverse gogoși de la zero!
  • Bucură-te de jocuri mini-distractive după fiecare tură
  • Upgradează Papa's Donuteria cu cea mai bună dotare

Data lansării

  • Iunie 2014 (Flash)
  • Iunie 2019 (Android și iOS)

Dezvoltator

Flipline Studios a dezvoltat Papa's Donuteria. Aceștia au multe alte jocuri Papa's pe care le poți juca gratuit. Alte două alegeri populare sunt Papa's Wingeria și Papa's Hotdoggeria.

Platformă

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS

Mai multe jocuri similare

Dacă ți-a plăcut acest joc, răsfoiește colecția noastră de jocuri casual, unde vei găsi jocuri populare precum Dumb Ways to Die sau Little Alchemy. Un alt joc distractiv pentru a-ți testa precizia este World's Hardest Game.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate