Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Freezeria

Rating:
8,9
(92.797 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Gestionați o gelaterie în Papa's Freezeria! Papa Louie este plecat din oraș și v-a lăsat pe voi în îngrijirea Freezeriei. Pregătiți înghețatele perfecte pentru clienții care se bucură de vacanța de vară în acest joc clasic de management al restaurantului.

Cum se joacă Papa's Freezeria

Preparați deserturi delicioase

Viața la Papa's Freezeria începe simplu. Puteți juca ca Alberto sau Penny. Există câțiva clienți, iar ritmul este destul de relaxat, în stilul relaxat de pe plajă.

Construiți înghețata preferată a clienților voștri, conform specificațiilor, iar aceștia vor fi mulțumiți de produs. Jocul începe cu un tutorial simplu pentru a vă familiariza cu noul vostru rol.

Gestionați eficient timpul

Dacă credeți că aveți de-a face cu un job ușor de vară, vă așteaptă o surpriză. Pe măsură ce trec zilele, magazinul devine tot mai aglomerat; clienții devin tot mai exigenți. Trebuie să vă achitați de mai multe comenzi de înghețată simultan, așa că managementul timpului este esențial.

Punctajul vostru pentru alegerea ingredientelor, mixarea, construirea și așteptarea se adună la sfârșitul fiecărui nivel. Maximizați scorul pentru cele mai bune ponturi!

Achiziționați upgrade-uri

Papa vă solicită să reinvestiți banii obținuți din bacșișuri în afacere, în loc să îi păstrați pentru voi.

Puteți achiziționa diverse upgrade-uri pentru magazin pentru a vă ușura viața pe măsură ce nivelele se complică. Acestea includ upgrade-uri pentru blender, alarme pentru nivelul de mixare, înghețată automată și multe altele. Automatizarea este crucială pe măsură ce vă extindeți capacitatea de primire a clienților! Chiar și upgrade-urile pentru mobilier aduc beneficii suplimentare.

Aflați preferințele clienților voștri

Cunoașteți-vă clienții. Papa Louie nu se joacă. El are o carte detaliată, plină cu informații personale ale clienților săi, de la fani ai înghețatei până la consumatori obișnuiți. Studiați această carte și aflați ce își doresc clienții voștri.

Alte jocuri Papa's

Explorați jocurile noastre Flash pentru mai multe clasice! Nu uitați să verificați și celelalte jocuri excelente din seria Papa Louie, cum ar fi Papa's Pizzeria și Papa's Burgeria.

Caracteristici

  • Conduceți Papa's Freezeria în absența lui
  • Preparați cele mai delicioase deserturi pe această plajă
  • Satisfaceți pofta de dulce a clienților voștri pentru a obține bacșișuri generoase
  • Beneficiați de recompensele de a fi un expert în înghețată

Dezvoltator

Papa's Freezeria este dezvoltat de Flipline Studios.

Data lansării

August 2011

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Freezeria?

Există mai multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Pentru a juca Papa's Freezeria, trebuie să fiți pe un PC desktop cu un browser web suportat precum Google Chrome sau Firefox.
  • Curățarea cache-ului browserului și dezactivarea oricărui software AdBlock ar putea ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contactați CrazyGames dacă Papa's Freezeria tot nu funcționează pentru voi.

Cum pot juca Papa's Freezeria fără Flash?

Folosind tehnologii de emulare, puteți juca Papa's Freezeria fără Flash pe CrazyGames.com. Nu este nevoie să descărcați nimic pentru a-l utiliza.

Alte jocuri similare

Pentru a găsi mai multe jocuri similare, parcurgeți categoria noastră de jocuri casual și găsiți o varietate de jocuri demne de explorat. Dumb Ways to Die și House of Hazards sunt jocuri distractive în care trebuie să vă protejați personajul adorabil de ghinioane. S-ar putea să optați pentru un clasic precum popularul joc de cărți UNO online.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate