Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Freezeria

Rating:
8,9
(57.769 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Pagini Wiki:

Gestionează o gelaterie în Papa's Freezeria! Papa Louie a plecat din oraș și te-a lăsat pe tine să te ocupi de Freezeria. Pregătește înghețate perfecte pentru clienții care se bucură de vacanța de vară în acest joc clasic de management al restaurantelor.

Cum se joacă

Prepară deserturi delicioase

Viața la Papa's Freezeria începe simplu. Poți juca în rolul lui Alberto sau Penny. Există câțiva clienți, iar ritmul este destul de relaxat, în stilul relaxat de pe plajă.

Construiește înghețata preferată a clientului tău pentru a o satisface, iar acesta va fi mulțumit de produs. Jocul începe cu un tutorial simplu pentru a vă facilita intrarea în noul dvs. rol.

Gestionează-ți timpul eficient

Dacă credeți că veți avea o slujbă de vară ușoară, vă înșelați. Pe măsură ce zilele trec, magazinul devine tot mai aglomerat, iar clienții sunt din ce în ce mai pretențioși. Va trebui să gestionezi mai multe comenzi de înghețată în același timp, astfel încât gestionarea timpului este esențială.

La sfârșitul fiecărui nivel, scorurile acordate pentru topping, mixare, construcție și așteptare sunt adunate. Maximizați scorul pentru cele mai bune bacșișuri!

Achiziționează upgrade-uri

Papa îți cere să reinvestești bacșișurile câștigate cu greu în afacere, în loc să te lase să le păstrezi.

Poți cumpăra diverse upgrade-uri pentru magazin pentru a-ți face viața mai ușoară pe măsură ce nivelele devin mai dificile. Poți cumpăra upgrade-uri pentru blender, alarme pentru nivelul de amestecare, înghețată automatizată și multe altele. Automatizarea este esențială odată cu creșterea capacității de clienți! Îmbunătățirile mobilierului oferă și beneficii suplimentare.

Află mai multe despre clienții tăi

Cunoaște-ți clientul. Papa Louie nu glumește. Are într-o cartea detaliată detalii personale ale clienților săi, de la fanatici la consumatori casual. Studiază această carte și află ce își dorește clientul tău.

Alte jocuri Papa's

Răsfoiește jocurile noastre Flash pentru mai multe clasice! Nu uitați să verificați și alte jocuri superbe din seria Papa Louie, cum ar fi Papa's Pizzeria și Papa's Burgeria.

Caracteristici

  • Gestionați Papa's Freezeria în timp ce el este AFK
  • Construiește cele mai delicioase deserturi pe această plajă
  • Satisfă pofta de dulce a clienților tăi pentru a obține bacșișuri generoase
  • Culege recompensele de a fi un expert în înghețată

Dezvoltator

Papa's Freezeria este dezvoltat de Flipline Studios.

Data lansării

August 2011

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Freezeria?

Ar putea fi multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Pentru a juca Papa's Freezeria, trebuie să fiți pe un PC desktop și să utilizați un browser web compatibil, cum ar fi Google Chrome sau Firefox.
  • Ștergerea cache-ului din browser și dezactivarea oricărui software AdBlock ar putea ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contactați CrazyGames dacă Papa's Freezeria tot nu funcționează.

Cum pot să joc Papa's Freezeria fără Flash?

Poți juca Papa's Freezeria fără Flash la CrazyGames.com, grație tehnologiilor de emulare. Nu este necesară nicio descărcare pentru a utiliza această opțiune.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate