Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Freezeria

Rating:
8,9
(77.505 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Gestioneaz─â o gelaterie ├«n Papa's Freezeria! Papa Louie a plecat din ora╚Ö ╚Öi te-a l─âsat pe tine s─â te ocupi de Freezeria. Preg─âte╚Öte ├«nghe╚Ťate perfecte pentru clien╚Ťii care se bucur─â de vacan╚Ťa de var─â ├«n acest joc clasic de management al restaurantelor.

Cum se joac─â

Prepar─â deserturi delicioase

Via╚Ťa la Papa's Freezeria ├«ncepe simplu. Po╚Ťi juca ├«n rolul lui Alberto sau Penny. Exist─â c├ó╚Ťiva clien╚Ťi, iar ritmul este destul de relaxat, ├«n stilul relaxat de pe plaj─â.

Construie╚Öte ├«nghe╚Ťata preferat─â a clientului t─âu pentru a o satisface, iar acesta va fi mul╚Ťumit de produs. Jocul ├«ncepe cu un tutorial simplu pentru a v─â facilita intrarea ├«n noul dvs. rol.

Gestioneaz─â-╚Ťi timpul eficient

Dac─â crede╚Ťi c─â ve╚Ťi avea o slujb─â de var─â u╚Öoar─â, v─â ├«n╚Öela╚Ťi. Pe m─âsur─â ce zilele trec, magazinul devine tot mai aglomerat, iar clien╚Ťii sunt din ce ├«n ce mai preten╚Ťio╚Öi. Va trebui s─â gestionezi mai multe comenzi de ├«nghe╚Ťat─â ├«n acela╚Öi timp, astfel ├«nc├ót gestionarea timpului este esen╚Ťial─â.

La sf├ór╚Öitul fiec─ârui nivel, scorurile acordate pentru topping, mixare, construc╚Ťie ╚Öi a╚Öteptare sunt adunate. Maximiza╚Ťi scorul pentru cele mai bune bac╚Öi╚Öuri!

Achizi╚Ťioneaz─â upgrade-uri

Papa ├«╚Ťi cere s─â reinveste╚Öti bac╚Öi╚Öurile c├ó╚Ötigate cu greu ├«n afacere, ├«n loc s─â te lase s─â le p─âstrezi.

Po╚Ťi cump─âra diverse upgrade-uri pentru magazin pentru a-╚Ťi face via╚Ťa mai u╚Öoar─â pe m─âsur─â ce nivelele devin mai dificile. Po╚Ťi cump─âra upgrade-uri pentru blender, alarme pentru nivelul de amestecare, ├«nghe╚Ťat─â automatizat─â ╚Öi multe altele. Automatizarea este esen╚Ťial─â odat─â cu cre╚Öterea capacit─â╚Ťii de clien╚Ťi! ├Ämbun─ât─â╚Ťirile mobilierului ofer─â ╚Öi beneficii suplimentare.

Afl─â mai multe despre clien╚Ťii t─âi

Cunoa╚Öte-╚Ťi clientul. Papa Louie nu glume╚Öte. Are ├«ntr-o cartea detaliat─â detalii personale ale clien╚Ťilor s─âi, de la fanatici la consumatori casual. Studiaz─â aceast─â carte ╚Öi afl─â ce ├«╚Öi dore╚Öte clientul t─âu.

Alte jocuri Papa's

R─âsfoie╚Öte jocurile noastre Flash pentru mai multe clasice! Nu uita╚Ťi s─â verifica╚Ťi ╚Öi alte jocuri superbe din seria Papa Louie, cum ar fi Papa's Pizzeria ╚Öi Papa's Burgeria.

Caracteristici

  • Gestiona╚Ťi Papa's Freezeria ├«n timp ce el este AFK
  • Construie╚Öte cele mai delicioase deserturi pe aceast─â plaj─â
  • Satisf─â pofta de dulce a clien╚Ťilor t─âi pentru a ob╚Ťine bac╚Öi╚Öuri generoase
  • Culege recompensele de a fi un expert ├«n ├«nghe╚Ťat─â

Dezvoltator

Papa's Freezeria este dezvoltat de Flipline Studios.

Data lans─ârii

August 2011

Întrebări frecvente

De ce nu func╚Ťioneaz─â Papa's Freezeria?

Ar putea fi multe motive pentru care jocul nu func╚Ťioneaz─â.

  • Pentru a juca Papa's Freezeria, trebuie s─â fi╚Ťi pe un PC desktop ╚Öi s─â utiliza╚Ťi un browser web compatibil, cum ar fi Google Chrome sau Firefox.
  • ╚śtergerea cache-ului din browser ╚Öi dezactivarea oric─ârui software AdBlock ar putea ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contacta╚Ťi CrazyGames dac─â Papa's Freezeria tot nu func╚Ťioneaz─â.

Cum pot s─â joc Papa's Freezeria f─âr─â Flash?

Po╚Ťi juca Papa's Freezeria f─âr─â Flash la CrazyGames.com, gra╚Ťie tehnologiilor de emulare. Nu este necesar─â nicio desc─ârcare pentru a utiliza aceast─â op╚Ťiune.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate