Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Bakeria

Rating:
8,9
(39.328 voturi)
Publicat:
martie 2016
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Papa s-a ├«ntors cu o nou─â pr─âjitorie plin─â de tarte - Papa's Bakeria! ├Än calitate de brutar proasp─ât angajat, sarcina ta este s─â fr─âm├ón╚Ťi diverse produse de patiserie rafinate pentru clien╚Ťi. Alege un personaj ╚Öi ├«ncepe! ├Än Papa's Bakeria, po╚Ťi crea propriul t─âu personaj personalizat.

Cum se joac─â

Umple╚Ťi, coace╚Ťi ╚Öi decora╚Ťi dup─â specifica╚Ťii

Ai vrut s─â ob╚Ťii slujba ta de vis, dar, din p─âcate, magazinul a fost ├«nchis, iar tu ai fost nevoit s─â te angajezi la noua pr─âjitorie Bakeria a lui Papa Louie din Whiskfield Mall.

Suflec─â-╚Ťi m├ónecile ╚Öi preg─âte╚Öte-te pentru arsuri accidentale ├«n timp ce ├«nve╚Ťi no╚Ťiunile de baz─â ale cofet─âriei servind clien╚Ťii sub supravegherea lui Papa. Dup─â un timp, vei deveni un ╚Öef Bakeria, scot├ónd din cuptor tarte perfecte pentru clien╚Ťii t─âi ├«nc├ónta╚Ťi.

Gestioneaz─â-╚Ťi timpul

Ca ├«n toate jocurile Papa's, gestionarea timpului este esen╚Ťial─â. Pe m─âsur─â ce avansezi, apar mai mul╚Ťi clien╚Ťi cu comenzi mai complexe. Va trebui s─â echilibrezi toate aceste responsabilit─â╚Ťi pentru a-╚Ťi men╚Ťine clien╚Ťii ferici╚Ťi! Asigur─â-te c─â r─âm├ói mereu la sta╚Ťia de comand─â, la sta╚Ťia de asamblare, la cea de coacere ╚Öi la cea de decorat pentru a ob╚Ťine cele mai bune scoruri.

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte Bakeria

├Ämbun─ât─â╚Ťirile te vor ajuta s─â faci fa╚Ť─â num─ârului mare de comenzi. Folose╚Öte banii pe care i-ai c├ó╚Ötigat pentru a cump─âra upgrade-uri pentru procesul de g─âtit ╚Öi de construc╚Ťie. De asemenea, po╚Ťi cump─âra diverse mobilier pentru sta╚Ťia de comenzi pentru a crea o experien╚Ť─â pl─âcut─â de a╚Öteptare pentru clien╚Ťii t─âi.

Caracteristici

  • Creeaz─â propriul t─âu personaj personalizat ├«n creatorul de personaje!
  • Cofe╚Ťe╚Öte o varietate de tarte delicioase pentru clien╚Ťii t─âi
  • Ofer─â o experien╚Ť─â impecabil─â pentru a ob╚Ťine bac╚Öi╚Öuri mari
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte Bakeria pentru a face cofet─âria mai u╚Öoar─â

Data lans─ârii

Martie 2016

Dezvoltator

Papa's Bakeria a fost dezvoltat de Flipline Studios. Verific─â ╚Öi celelalte lor jocuri cu restaurante din sec╚Ťiunea de jocuri Papa's.

Platform─â

Browser web

Întrebări frecvente

De ce nu func╚Ťioneaz─â Papa's Bakeria?

Poate fi multe motive pentru care jocul nu func╚Ťioneaz─â.

  • Pentru a juca Papa's Bakeria, trebuie s─â folose╚Öti un PC desktop ╚Öi un browser web acceptat, cum ar fi Google Chrome sau Firefox.
  • Cur─â╚Ť├ónd memoria cache a browser-ului ╚Öi dezactiv├ónd orice software AdBlock se pot rezolva problemele.
  • Contacteaz─â CrazyGames dac─â Papa's Bakeria tot nu func╚Ťioneaz─â.

Ce este un closer în Papa's Bakeria?

Un closer este un client care vine la sf├ór╚Öitul programului t─âu ╚Öi care are standarde foarte ridicate. Va trebui s─â creezi tarta perfect─â pentru a ob╚Ťine un punctaj bun din partea unui closer.

Cum pot s─â joc Papa's Bakeria f─âr─â Flash?

Po╚Ťi juca Papa's Bakeria f─âr─â Flash pe CrazyGames.com, datorit─â tehnologiilor de emulare. Nu este nevoie s─â faci nicio desc─ârcare pentru ca jocul s─â func╚Ťioneze.

Cum îmi pot salva jocul în Papa's Bakeria?

Jocul va fi salvat automat. Există 3 sloturi de salvare în total.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate