Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Bakeria

Rating:
9,0
(22.658 voturi)
Publicat:
martie 2016
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Papa s-a întors cu o nouă prăjitorie plină de tarte - Papa's Bakeria! În calitate de brutar proaspăt angajat, sarcina ta este să frămânți diverse produse de patiserie rafinate pentru clienți. Alege un personaj și începe! În Papa's Bakeria, poți crea propriul tău personaj personalizat.

Cum se joacă

Umpleți, coaceți și decorați după specificații

Ai vrut să obții slujba ta de vis, dar, din păcate, magazinul a fost închis, iar tu ai fost nevoit să te angajezi la noua prăjitorie Bakeria a lui Papa Louie din Whiskfield Mall.

Suflecă-ți mânecile și pregătește-te pentru arsuri accidentale în timp ce înveți noțiunile de bază ale cofetăriei servind clienții sub supravegherea lui Papa. După un timp, vei deveni un șef Bakeria, scotând din cuptor tarte perfecte pentru clienții tăi încântați.

Gestionează-ți timpul

Ca în toate jocurile Papa's, gestionarea timpului este esențială. Pe măsură ce avansezi, apar mai mulți clienți cu comenzi mai complexe. Va trebui să echilibrezi toate aceste responsabilități pentru a-ți menține clienții fericiți! Asigură-te că rămâi mereu la stația de comandă, la stația de asamblare, la cea de coacere și la cea de decorat pentru a obține cele mai bune scoruri.

Îmbunătățește Bakeria

Îmbunătățirile te vor ajuta să faci față numărului mare de comenzi. Folosește banii pe care i-ai câștigat pentru a cumpăra upgrade-uri pentru procesul de gătit și de construcție. De asemenea, poți cumpăra diverse mobilier pentru stația de comenzi pentru a crea o experiență plăcută de așteptare pentru clienții tăi.

Caracteristici

  • Creează propriul tău personaj personalizat în creatorul de personaje!
  • Cofețește o varietate de tarte delicioase pentru clienții tăi
  • Oferă o experiență impecabilă pentru a obține bacșișuri mari
  • Îmbunătățește Bakeria pentru a face cofetăria mai ușoară

Data lansării

Martie 2016

Dezvoltator

Papa's Bakeria a fost dezvoltat de Flipline Studios. Verifică și celelalte lor jocuri cu restaurante din secțiunea de jocuri Papa's.

Platformă

Browser web

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Bakeria?

Poate fi multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Pentru a juca Papa's Bakeria, trebuie să folosești un PC desktop și un browser web acceptat, cum ar fi Google Chrome sau Firefox.
  • Curățând memoria cache a browser-ului și dezactivând orice software AdBlock se pot rezolva problemele.
  • Contactează CrazyGames dacă Papa's Bakeria tot nu funcționează.

Ce este un closer în Papa's Bakeria?

Un closer este un client care vine la sfârșitul programului tău și care are standarde foarte ridicate. Va trebui să creezi tarta perfectă pentru a obține un punctaj bun din partea unui closer.

Cum pot să joc Papa's Bakeria fără Flash?

Poți juca Papa's Bakeria fără Flash pe CrazyGames.com, datorită tehnologiilor de emulare. Nu este nevoie să faci nicio descărcare pentru ca jocul să funcționeze.

Cum îmi pot salva jocul în Papa's Bakeria?

Jocul va fi salvat automat. Există 3 sloturi de salvare în total.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate