Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Hot Doggeria

Rating:
9,0
(32.860 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Hot Doggeria este un joc de restaurant în care servești hotdogi spectatorilor la un meci de baseball. Sună interesant? Așa ne-a părut și nouă. Menține-te la curent cu comenzile clienților și livrează cârnații delicioși la timp, cu diferite extra și topping-uri. Îmbunătățește-ți chioșcul de hotdog-uri pentru a obține scoruri mai mari.

Cum se joacă

Cele mai bune locuri din casă, au spus ei

Ei bine, hot diggity hotdog fierbinte, au mințit! Biletele de sezon s-au epuizat, dar există încă o modalitate de a ajunge la meciul de baseball - lucrând la Papa's Hot Doggeria! Cu toate acestea, în acest caz, nu vei avea ochii pe minge. Vei avea ochii pe cârnați. Îmi pare rău.

Prăjește acei cârnați

Așa că poate nu vei avea vederea pe care ți-ai imaginat-o când ai acceptat acest job. Dar hei, prăjirea cârnaților poate fi și distractivă. Prăjește câinii tăi la perfecțiune și adaugă orice extra asociat cu stil și eleganță.

Cele mai bune creșteri îți vor aduce cele mai mari bacșișuri și cele mai mari punctaje în toate sarcinile tale. Poți folosi câștigurile tale pentru a achiziționa upgrade-uri care să îți îmbunătățească scorul și să îți facă viața de hotdog-turning puțin mai ușoară.

Dă-le sos câinilor

Nu-ți fie teamă să acoperi câinele clientului cu o cantitate generoasă de sos. S-ar putea să existe și alte topping-uri solicitate, deci asigură-te că nu greșești. Sunt clienți mai mofturoși cunoscuți sub numele de „închizători” care vin întotdeauna un minut înainte de închidere și îți complică viața. Cunoaștem cu toții acești clienți.

Servește-l cu o sărutare de bucătar

Este un miracol, ai reușit să pui câinele în chiflă cu succes. Acum este timpul să servești floricelele sau băuturile suplimentare pe care le-a comandat clientul. Sunetele din acest joc te vor face să simți nostalgia baseball-ului sau să te amintească de serile de petrecut la cinematograf. Cu toate acestea, de fapt, ești la computerul tău jucând Papa's Hot Doggeria.

Caracteristici

  • Alege un personaj sau creează-ți propriul personaj cu o gamă de personalizări
  • Servește hotdogi cu o varietate de topping-uri și extra-uri pentru clienții înfometați
  • Jocuri mini distractive după tură obositoare la grătar
  • Îmbunătățește Papa's Hot Doggeria cu toate opțiunile

Data lansării

Noiembrie 2012

Dezvoltator

Papa's Hotdoggeria este dezvoltat de Flipline Studios. Verifică jocurile lor Papa Louie Games pentru mai multe. Papa's Bakeria este o alegere excelentă!

Platformă

Papa's Hot Doggeria este un joc pentru browser web. Avem și versiunile pentru Android și iOS.

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Hot Doggeria?

Pot fi multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Trebuie să te afli pe un PC desktop și să utilizezi un browser web suportat, precum Google Chrome sau Firefox, pentru a juca Papa's Hot Doggeria.
  • Curățarea cache-ului browserului și dezactivarea oricărui software AdBlock ar putea ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contactează CrazyGames dacă Papa's Hot Doggeria nu funcționează încă pentru tine.

Câte niveluri există în Papa's Hot Doggeria?

Sunt 59 de nivele în Papa's Hot Doggeria. Majoritatea celorlalte jocuri Papa's au doar 44, cu excepția Papa's Cheeseria.

Unde pot juca Papa's Hot Doggeria fără Flash?

Poți juca Papa's Hot Doggeria fără Flash la CrazyGames.com, datorită tehnologiilor de emulare. Nu este necesar să faci descărcări pentru ca jocul să funcționeze.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate