Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Hot Doggeria

Rating:
9,0
(26.329 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Hot Doggeria este un joc de restaurant în care servești hotdogi spectatorilor la un meci de baseball. Sună interesant? Așa am crezut și noi. Ține pasul cu comenzile clienților tăi și livrează la timp cârnații delicioși cu diverse extra și topping-uri. Îmbunătățește-ți căsuța pentru câini pentru a obține scoruri mai mari.

Cum se joacă

Cele mai bune locuri din casă, au spus ei

Ei bine, hot diggity hotdog fierbinte, au mințit! Biletele de sezon s-au epuizat, dar mai există o modalitate de a intra în jocul de baseball - lucrând la Papa's Hot Doggeria! Totuși, în acest caz, nu vei fi cu ochii pe minge. Vei fi cu ochii pe cârnați. Îmi pare rău.

Grătar pentru acei cârnați

Deci, s-ar putea să nu ai priveliștea pe care ți-ai imaginat-o când ai acceptat acest job. Dar, hei, să grăti cârnați poate fi distractiv, de asemenea. Grăte cârnații la perfecțiune și adaugă orice extra asociat cu stil și grație.

Cele mai bune creații îți vor aduce cele mai mari bacșișuri și cele mai mari punctaje în toate responsabilitățile tale. Poți folosi câștigurile pentru a cumpăra upgrade-uri care îți îmbunătățesc scorul și îți fac viața de hotdog-turning puțin mai ușoară.

Adaugă sos la acel câine

Nu te teme să acoperi hotdog-ul clientului tău cu o porție generoasă de sos. Este posibil să fie solicitate și alte topping-uri, așa că asigură-te că nu faci vreo gafă. Există clienți extrem de pretențioși, cunoscuți sub numele de "closers", care apar mereu cu un minut înainte de închidere și îți complică viața. Toți îi știm.

Servește-l cu sărutul unui bucătar

E un miracol, ai reușit să pui cu succes câinele în chiflă. Acum e timpul să servești orice popcorn sau băuturi suplimentare pe care le-a comandat clientul. Sunetele din acest joc te vor face să simți nostalgia baseball-ului sau să-ți aduci aminte de serile petrecute la filme. Cu toate astea, de fapt, stai la calculator și joci Papa's Hot Doggeria.

Caracteristici

  • Alege un personaj sau creează-ți propriul personaj cu o gamă de personalizări
  • Servește hotdogi cu o varietate de topping-uri și extra pentru clienții flămânzi
  • Joacă mini-jocuri distractive după tura ta epuizantă la grătar
  • Upgradează Papa's Hot Doggeria cu toate accesoriile și dotările

Data lansării

Noiembrie 2012

Dezvoltator

Papas Hotdoggeria este dezvoltat de Flipline Studios. Verifică jocurile Papa Louie pentru mai multe. Papa's Bakeria este o alegere excelentă!

Platformă

Papa's Hot Doggeria este un joc de browser. Avem, de asemenea, versiuni pentru Android și iOS.

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Hot Doggeria?

Ar putea fi mai multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Trebuie să folosești un PC desktop și un browser web suportat, precum Google Chrome sau Firefox, pentru a juca Papa's Hot Doggeria.
  • Curățarea cache-ului browser-ului și dezactivarea oricărui software de blocare a anunțurilor (AdBlock) ar putea ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contactează CrazyGames dacă Papa's Hot Doggeria nu funcționează nici după aceasta.

Câte nivele sunt în Papa's Hot Doggeria?

Sunt 59 de nivele în Papa's Hot Doggeria. Majoritatea celorlalte jocuri Papa's au doar 44, cu excepția Papa's Cheeseria.

Unde pot juca Papa's Hot Doggeria fără Flash?

Poți juca Papa's Hot Doggeria fără Flash pe CrazyGames.com, datorită tehnologiilor de emulare. Nu este necesar să faci nicio descărcare pentru a-l juca.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate