Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papas Cupcakeria

Rating:
8,9
(25.662 voturi)
Publicat:
octombrie 2013
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Cupcakeria este un joc casual de restaurant în care lucrezi pentru Papa Louie și faci prăjituri gustoase pentru clienți. Impresionează-ți clienții cu abilitățile tale de decorare și ține pasul cu comenzile care cresc în fiecare zi. Ajută-l pe Papa să transforme acest loc în cel mai bun loc de prăjituri din oraș!

Cum se joacă

De la accident la Cakeria

Papa Louie și Roy (din Papa’s Pizzeria) au pus la cale un plan pentru a obține un nou angajat pentru cea mai nouă deschidere a sa, Papa's Cupcakeria - frânând brusc și provocând un accident. În loc să reclameți asigurarea, îți oferă o slujbă plătită sub salariul minim legal. Funcționează perfect și acum ești obligat să-ți plătești datoria muncind la Cupcakeria ca James, Willow sau personajul tău personalizat.

Este ușor să faci o prăjitură frumoasă!

Începe prin preluarea primei comenzi. Alege o ceașcă drăguță, pune aluat în ea și coace-o! Cea mai mare provocare vine la punctul de decorare, unde adaugi cu grijă diferitele tipuri de glazură înainte de a finaliza cu adăugarea de stropiri și sosuri. Asigură-te că faci prăjiturile cât mai aproape de perfecțiune pentru a obține cele mai bune scoruri de la clienți.

Relaxează-te după o zi de gătit prăjituri

Pe măsură ce trec zilele la Cupcakeria, uiți încetul cu încetul de motivul pentru care ai ajuns acolo, hipnotizat de bucuria de a face prăjituri și cele 7 mini-jocuri pe care le poți juca după fiecare tură. Primești 3 bilete pentru a juca și vei fi recompensat cu ceva care să te ajute în joc dacă învingi. De asemenea, poți folosi bacșișurile tale pentru a cumpăra articole noi pentru restaurant.

Decorați dincolo de prăjituri

Articole decorative, precum mesele și posterele, ajută la reducerea timpului de așteptare al clienților, în timp ce upgrade-urile pentru echipament pot face procesul de preparare a alimentelor mai ușor și mai rapid. În cele din urmă, Cupcakeria va fi complet echipată cu mobilă nouă, podea, pereți - toate elementele necesare pentru a impresiona clienții nemulțumiți.

Caracteristici

  • Joacă ca James, Willow sau creează-ți propriul personaj personalizat
  • Bate și coace prăjituri. Adaugă topping-uri cu precizie pentru perfecțiune
  • Joacă mini-jocuri distractive pentru a debloca articole după o zi grea de muncă
  • Îmbunătățește Papa's Cakeria cu cele mai elegante jucării

Data lansării

  • August 2013 (Flash)
  • Noiembrie 2015 (Android și iOS)

Dezvoltator

Flipline Studios a dezvoltat Papa's Cupcakeria. Încercați și alte jocuri ale lor, precum Papa's Donuteria și Papa's Scooperia!

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate