Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Wingeria

Rating:
8,8
(34.698 voturi)
Publicat:
mai 2021
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Pagini Wiki:

Papa's Wingeria este un joc casual de restaurant în care gătești aripi delicioase pentru clienți. Învață să servești farfuria perfectă de aripioare și cumpără upgrade-uri pentru a îmbunătăți experiența clienților. Zilele devin din ce în ce mai aglomerate la Papa's Wingeria, așa că lucrează repede pentru a livra toate comenzile la timp!

Cum se joacă

Acceptă-ți locul în ordinea ierarhiei

Ia... Aceste aripi rupte... Și aruncă-le în prăjitor. Avem clienți de servit. Papa Louie te-a păcălit să lucrezi la unul din restaurantele lui. Acum ești obligat prin contract să prăjești aripioare gustoase pentru Papa's Wingeria. O să începi cu abilitățile de bază, și o să te perfecționezi de acolo.

Adăugați o cantitate gustoasă de sos

Prăjește cantitatea de aripioare cerută până când ajung la linie. Puneți aripioarele în rotorul de aripi 3000 și încărcați sosul solicitat. Există diverse sosuri pe care patronii Wingeria le adoră, așa că este esențial să vă sincronizați cu precizie sosul și răsucirea aripioarelor. Nu este nimic mai rău decât să nu ai suficient sos.

Împrăștiați-vă aripile

Etapa finală. Împrăștiați aripioarele în mod ordonat în jurul farfuriei și adăugați toate extrasele necesare! Unor clienți le place să se convingă că dacă au câteva bețișoare de țelină, aceasta devine o masă sănătoasă. Serviți-o cu un sărut de bucătar, dar nu la propriu. Asta v-ar putea aduce probleme.

Deconectați-vă după o zi în magazinul de pui

După fiecare tură de zi, vei primi 3 bilete pentru a juca într-unul dintre diferitele mini-jocuri. Poți să tragi în ținte, să prinzi burgeri sau oricare dintre celelalte mini-jocuri. Dacă reușești provocarea, vei fi recompensat cu ceva care să te ajute în joc. De asemenea, poți folosi bacșișurile pentru a cumpăra noi obiecte pentru restaurant.

De la Wingeria la Bling-eria

Obiectele decorative, cum ar fi mesele și posterele, ajută la îmbunătățirea timpului de așteptare al clienților, în timp ce upgrade-urile pentru echipament pot face procesul de pregătire a mâncării mai ușor și mai rapid. În cele din urmă, magazinul va fi complet echipat cu mobilier nou, pardoseală, pereți - toate dotările. Trebuie să le câștigați mai întâi, însă!

Caracteristici

  • Alege un personaj sau creează-ți propriul tău personaj
  • Prăjește aripioare și servește-le într-un mod prezentabil
  • Joacă mini-jocuri distractive pentru a debloca obiecte după o zi grea de muncă
  • Îmbunătățește Papa's Wingeria cu cele mai bune obiecte de mobilier

Data lansării

  • Iunie 2012 (Flash)
  • August 2014 (iOS)
  • Februarie 2019 (Android)

Dezvoltator

Flipline Studios a făcut Papa's Wingeria. Avem mult mai multe jocuri cu Papa's create de ei de care te poți bucura. Alte opțiuni populare sunt Papa's Cheeseria și Papa's Freezeria.

Platforma

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate