Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Pastaria

Rating:
8,9
(20.212 voturi)
Publicat:
ianuarie 2014
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android

Papa's Pastaria este un joc casual de restaurant în care preiați conducerea unui restaurant italian, servind feluri de paste delicioase. Bucurați-vă de deliciile culinare și experimentați bucuria de a conduce refugiul de paste al tatălui tău!

Cum se joacă

Vino pentru nunta, rămâi pentru pastă

Sunteți invitat la o nuntă în frumosul oraș Portallini, dar nu există hoteluri disponibile. Există, totuși, o singură șansă să ajungeți acolo: dormind pe podeaua restaurantului Papa și muncind ca ucenic neplătit al lui Papa pentru paste. Crede-mă bro, merită!

Gătiți pastele cu grijă

Fierberea pastelor este o știință fină. Alegeți dintre diverse tipuri de paste, cum ar fi gnocchi, spaghetti, macaroane și altele pe măsură ce avansați. Fierbeți-le precis și scurgeți-le bine pentru a nu mai rămâne nici o picătură de apă. Gătitul chiar și pentru câteva secunde în plus va avea un impact mare asupra scorului dumneavoastră și Papa va fi supărat!

Adăugați arome minunate

Pasta este în mare parte textură și necesită arome pentru a fi gustoasă. Puteți adăuga sosul marinara al lui Papa și o gamă de alte sosuri, apoi puteți finaliza preparatul cu puțin parmezan.

Pastele fără pâinea chiflei cu usturoi nu sunt o experiență plăcută. Toate felurile de paste de la Papa vin cu o chiflă cu usturoi fără costuri suplimentare pentru a finisa farfuria perfectă. Serviți-le cu chifle și doriți-le clienților dumneavoastră buon appetito!

Bucurați-vă de timpul liber

După fiecare tură, aveți 3 șanse de a juca mini-jocuri. Dacă reușiți provocarea, veți fi recompensat cu ceva care vă va ajuta în joc. De asemenea, puteți folosi bacșișurile pentru a cumpăra noi lucruri pentru restaurant.

Serviți clienții cu stil

Elemente de decor, cum ar fi mesele și posterele, îmbunătățesc timpul de așteptare al clienților, în timp ce upgrade-urile la utilaje pot face procesul de pregătire a mâncării mai ușor și rapid. În cele din urmă, restaurantul va fi complet amenajat cu mobilier nou, podea, pereți - toate la superlativ. Însă, va trebui să le câștigați mai întâi!

Caracteristici

  • Joacă în rolul lui Doan, Utah sau al unui personaj personalizat
  • Serviți feluri delicioase de paste complexe
  • Joacă mini-jocuri distractive pentru a debloca obiecte
  • Îmbunătățiți Papa's Pastaria cu toate elementele de decor cele mai bune
  • Deveniți un bucătar italian profesionist!

Data de lansare

  • Decembrie 2013 (Flash)
  • Iulie 2020 (Android & iOS)

Dezvoltator

Flipline Studios a dezvoltat Papa's Pastaria. Vedeți mai multe dintre jocurile lor Papa's, cum ar fi Papa's Pancakeria și Papa's Wingeria.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate