Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Pastaria

Rating:
8,9
(34.151 voturi)
Publicat:
ianuarie 2014
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Papa's Pastaria este un joc casual de restaurant ├«n care preia╚Ťi conducerea unui restaurant italian, servind feluri de paste delicioase. Bucura╚Ťi-v─â de deliciile culinare ╚Öi experimenta╚Ťi bucuria de a conduce refugiul de paste al tat─âlui t─âu!

Cum se joac─â

Vino pentru nunta, rămâi pentru pastă

Sunte╚Ťi invitat la o nunt─â ├«n frumosul ora╚Ö Portallini, dar nu exist─â hoteluri disponibile. Exist─â, totu╚Öi, o singur─â ╚Öans─â s─â ajunge╚Ťi acolo: dormind pe podeaua restaurantului Papa ╚Öi muncind ca ucenic nepl─âtit al lui Papa pentru paste. Crede-m─â bro, merit─â!

G─âti╚Ťi pastele cu grij─â

Fierberea pastelor este o ╚Ötiin╚Ť─â fin─â. Alege╚Ťi dintre diverse tipuri de paste, cum ar fi gnocchi, spaghetti, macaroane ╚Öi altele pe m─âsur─â ce avansa╚Ťi. Fierbe╚Ťi-le precis ╚Öi scurge╚Ťi-le bine pentru a nu mai r─âm├óne nici o pic─âtur─â de ap─â. G─âtitul chiar ╚Öi pentru c├óteva secunde ├«n plus va avea un impact mare asupra scorului dumneavoastr─â ╚Öi Papa va fi sup─ârat!

Ad─âuga╚Ťi arome minunate

Pasta este ├«n mare parte textur─â ╚Öi necesit─â arome pentru a fi gustoas─â. Pute╚Ťi ad─âuga sosul marinara al lui Papa ╚Öi o gam─â de alte sosuri, apoi pute╚Ťi finaliza preparatul cu pu╚Ťin parmezan.

Pastele f─âr─â p├óinea chiflei cu usturoi nu sunt o experien╚Ť─â pl─âcut─â. Toate felurile de paste de la Papa vin cu o chifl─â cu usturoi f─âr─â costuri suplimentare pentru a finisa farfuria perfect─â. Servi╚Ťi-le cu chifle ╚Öi dori╚Ťi-le clien╚Ťilor dumneavoastr─â buon appetito!

Bucura╚Ťi-v─â de timpul liber

Dup─â fiecare tur─â, ave╚Ťi 3 ╚Öanse de a juca mini-jocuri. Dac─â reu╚Öi╚Ťi provocarea, ve╚Ťi fi recompensat cu ceva care v─â va ajuta ├«n joc. De asemenea, pute╚Ťi folosi bac╚Öi╚Öurile pentru a cump─âra noi lucruri pentru restaurant.

Servi╚Ťi clien╚Ťii cu stil

Elemente de decor, cum ar fi mesele ╚Öi posterele, ├«mbun─ât─â╚Ťesc timpul de a╚Öteptare al clien╚Ťilor, ├«n timp ce upgrade-urile la utilaje pot face procesul de preg─âtire a m├ónc─ârii mai u╚Öor ╚Öi rapid. ├Än cele din urm─â, restaurantul va fi complet amenajat cu mobilier nou, podea, pere╚Ťi - toate la superlativ. ├Äns─â, va trebui s─â le c├ó╚Ötiga╚Ťi mai ├«nt├ói!

Caracteristici

  • Joac─â ├«n rolul lui Doan, Utah sau al unui personaj personalizat
  • Servi╚Ťi feluri delicioase de paste complexe
  • Joac─â mini-jocuri distractive pentru a debloca obiecte
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťi╚Ťi Papa's Pastaria cu toate elementele de decor cele mai bune
  • Deveni╚Ťi un buc─âtar italian profesionist!

Data de lansare

  • Decembrie 2013 (Flash)
  • Iulie 2020 (Android & iOS)

Dezvoltator

Flipline Studios a dezvoltat Papa's Pastaria. Vede╚Ťi mai multe dintre jocurile lor Papa's, cum ar fi Papa's Pancakeria ╚Öi Papa's Wingeria.

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate