Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa Louie: When Pizzas Attack

Rating:
9,3
(23.284 voturi)
Publicat:
august 2020
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Pagini Wiki:

Papa Louie: When Pizzas Attack este un joc de platformă care îți permite să joci în rolul însuși al lui Papa Louie în timp ce este transportat în lumi prin intermediul cutiilor de pizza. Scopul tău este de a salva pizzele și de a-ți elibera angajații și clienții din captivitatea malefică.

Cum se joacă

Luptă-ți drumul prin fiecare nivel și înfruntă monștri comozi din pizza, sandvișuri pe picioare sau alte creaturi hidoase din lumea hranei. Protejează-l pe Papa și adună toate pizzele pe care le poți găsi. Când ajungi la final, eliberează-i pe captivi pentru a-ți îndeplini misiunea.

Vei primi bombe și o bâtă pentru a-ți lichida dușmanii pe parcursul său. Monștrii de brânză pot fi atacați doar lovind bilele de brânză înapoi la aceștia.

Mai multe jocuri într-un stil asemănător

Franciza Papa Louie este o serie populară de jocuri online. Multe dintre jocurile clasice au fost făcute utilizând Flash. Poți să joci Papas Pizzeria în browser-ul tău web fără Flash. Există și multe alte jocuri de gătit și jocuri cu pizza pentru cei pasionați de gastronomie.

Caracteristici

  • Joacă în rolul legendalului Papa Louie
  • Luptătu-te cu monștrii culinari
  • Salvează pizzele neprețuite
  • Salvează-ți angajații și clienții

Dezvoltator

Realizat de Flipline Studios.

Platfomă

Browser web

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate