Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Taco Mia

Rating:
9,3
(17.828 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Construie╚Öte tacos gustoase ├«n Papa's Taco Mia! Papa Louie ╚Ťi-a oferit un loc de munc─â ├«n semn de recunoa╚Ötere pentru c├ó╚Ötigarea unui concurs de m├óncat tacos. Construie╚Öte tacos perfecte pentru o gam─â de clien╚Ťi ├«nfometa╚Ťi ╚Öi ofer─â un serviciu excelent pentru a-l face pe Papa Louie m├óndru.

Cum se joac─â

Realizeaz─â cele mai gustoase tacos

Alege-╚Ťi juc─âtorul ╚Öi ├«ncepe-╚Ťi cariera ca campion al realiz─ârii de tacos cu un salariu minim. Adaug─â carne tocat─â, ardei, avocado. Coaj─â crocant─â, coaj─â moale sau orice altceva cere clientul.

Clien╚Ťii vor veni cu o serie de cerin╚Ťe, iar pe m─âsur─â ce progresezi vei debloca noi ingrediente. Pe l├óng─â bac╚Öi╚Öuri, vei primi ╚Öi un salariu s─âpt─âm├ónal, ├«n care fiecare dolar se ├«ntoarce ├«n buzunarul lui Papa.

Fii foarte atent s─â-i mul╚Ťume╚Öti pe "├Änchiz─âtori" - ace╚Ötia sunt clien╚Ťii preten╚Ťio╚Öi ce au fost ad─âuga╚Ťi pentru prima dat─â ├«n Papa's Taco Mia!

Gestioneaz─â c─âldura zilei de mar╚Ťi cu tacos

A fi un adev─ârat artist al taco-urilor nu este u╚Öor. Pe m─âsur─â ce avansezi ├«n niveluri, num─ârul de clien╚Ťi ╚Öi cerin╚Ťele lor tot mai complexe vor cre╚Öte. Vei putea face fa╚Ť─â c─âldurii buc─ât─âriei lui Papa? Asta depinde de rapiditatea cu care preiai comenzile, de abilit─â╚Ťile tale la gr─âtar ╚Öi de priceperea ta ├«n etapa de construc╚Ťie a tacos-urilor.

Achizi╚Ťioneaz─â upgrade-uri extravagante

Upgrade-urile te vor ajuta s─â faci fa╚Ť─â ╚Öi ├«n buc─ât─ârie atunci c├ónd lucrurile se ├«ncing. Folose╚Öte banii c├ó╚Ötiga╚Ťi ca s─â cumperi upgrade-uri pentru procesul de g─âtit ╚Öi de construc╚Ťie, cum ar fi spatula de aur, care este foarte apreciat─â pentru cea mai bine f─âcut─â treab─â la ├«ntoarcerea tacos-urilor. De asemenea, vei g─âsi diverse accesorii pentru sta╚Ťia de comand─â, care vor crea o experien╚Ť─â pl─âcut─â de a╚Öteptare pentru clien╚Ťii t─âi.

Spioneaz─â-╚Ťi clien╚Ťii ├«n c─âutarea perfec╚Ťiunii taco

Papa ├«╚Öi spioneaz─â clien╚Ťii cu mult ├«nainte de apari╚Ťia internetului. El are un jurnal plin cu preferin╚Ťe. Exploreaz─â ╚Öi afl─â preferin╚Ťele clien╚Ťilor t─âi frecven╚Ťi, pentru a putea oferi un serviciu ├«mbun─ât─â╚Ťit. Cu c├ót ├«i serve╚Öti mai bine pe clien╚Ťi, cu at├ót vei c├ó╚Ötiga mai multe ecusoane!

Caracteristici

  • Felicit─âri, ai c├ó╚Ötigat un loc de munc─â la magazinul de tacos al lui Papa
  • Construie╚Öte cele mai delicioase tacos pentru o gam─â de clien╚Ťi
  • Ofer─â clien╚Ťilor o experien╚Ť─â culinar─â perfect─â pentru a primi cele mai mari bac╚Öi╚Öuri
  • Upgradeaz─â Taco Mia! cu ajutorul diverselor instrumente de g─âtit ╚Öi mobilier util

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Flipline Studios. Verific─â ╚Öi jocurile Papa's Burgeria ╚Öi Papa's Hot Doggeria pentru mai mult─â distrac╚Ťie cu jocurile Papa's.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Întrebări frecvente

De ce nu func╚Ťioneaz─â Papa's Taco Mia?

Pot exista mai multe motive pentru care jocul nu func╚Ťioneaz─â.

  • Trebuie s─â te afli pe un PC desktop ╚Öi s─â folose╚Öti un browser web suportat, cum ar fi Google Chrome sau Firefox, pentru a putea juca Papa's Taco Mia.
  • Cur─â╚Ťarea cache-ului browser-ului ╚Öi dezactivarea oric─ârui software AdBlock pot ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contacteaz─â CrazyGames dac─â Papa's Taco Mia ├«nc─â nu func╚Ťioneaz─â pentru tine.

Cum pot ob╚Ťine un scor bun de la "├Änchiz─âtori" ├«n Taco Mia?

Trebuie s─â ob╚Ťii fiecare element aproape perfect pentru a ob╚Ťine un scor bun. Gr─âtarul trebuie s─â fie precis, iar toppingurile trebuie aplicate c├ót mai uniform posibil. Dac─â nu reu╚Öe╚Öti, poate merita s─â ├«ncepi din nou.

Unde pot juca Papas Taco Mia f─âr─â Flash?

Po╚Ťi juca Papa's Taco Mia f─âr─â Flash pe CrazyGames.com, datorit─â tehnologiilor de emulare. Nu este nevoie s─â descarci nimic pentru ca jocul s─â func╚Ťioneze.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate