Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Papa's Taco Mia

Rating:
9,3
(12.350 voturi)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Pagini Wiki:

Construiește tacos gustoase în Papa's Taco Mia! Papa Louie ți-a oferit un loc de muncă în semn de recunoaștere pentru câștigarea unui concurs de mâncat tacos. Construiește tacos perfecte pentru o gamă de clienți înfometați și oferă un serviciu excelent pentru a-l face pe Papa Louie mândru.

Cum se joacă

Realizează cele mai gustoase tacos

Alege-ți jucătorul și începe-ți cariera ca campion al realizării de tacos cu un salariu minim. Adaugă carne tocată, ardei, avocado. Coajă crocantă, coajă moale sau orice altceva cere clientul.

Clienții vor veni cu o serie de cerințe, iar pe măsură ce progresezi vei debloca noi ingrediente. Pe lângă bacșișuri, vei primi și un salariu săptămânal, în care fiecare dolar se întoarce în buzunarul lui Papa.

Fii foarte atent să-i mulțumești pe "Închizători" - aceștia sunt clienții pretențioși ce au fost adăugați pentru prima dată în Papa's Taco Mia!

Gestionează căldura zilei de marți cu tacos

A fi un adevărat artist al taco-urilor nu este ușor. Pe măsură ce avansezi în niveluri, numărul de clienți și cerințele lor tot mai complexe vor crește. Vei putea face față căldurii bucătăriei lui Papa? Asta depinde de rapiditatea cu care preiai comenzile, de abilitățile tale la grătar și de priceperea ta în etapa de construcție a tacos-urilor.

Achiziționează upgrade-uri extravagante

Upgrade-urile te vor ajuta să faci față și în bucătărie atunci când lucrurile se încing. Folosește banii câștigați ca să cumperi upgrade-uri pentru procesul de gătit și de construcție, cum ar fi spatula de aur, care este foarte apreciată pentru cea mai bine făcută treabă la întoarcerea tacos-urilor. De asemenea, vei găsi diverse accesorii pentru stația de comandă, care vor crea o experiență plăcută de așteptare pentru clienții tăi.

Spionează-ți clienții în căutarea perfecțiunii taco

Papa își spionează clienții cu mult înainte de apariția internetului. El are un jurnal plin cu preferințe. Explorează și află preferințele clienților tăi frecvenți, pentru a putea oferi un serviciu îmbunătățit. Cu cât îi servești mai bine pe clienți, cu atât vei câștiga mai multe ecusoane!

Caracteristici

  • Felicitări, ai câștigat un loc de muncă la magazinul de tacos al lui Papa
  • Construiește cele mai delicioase tacos pentru o gamă de clienți
  • Oferă clienților o experiență culinară perfectă pentru a primi cele mai mari bacșișuri
  • Upgradează Taco Mia! cu ajutorul diverselor instrumente de gătit și mobilier util

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Flipline Studios. Verifică și jocurile Papa's Burgeria și Papa's Hot Doggeria pentru mai multă distracție cu jocurile Papa's.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Întrebări frecvente

De ce nu funcționează Papa's Taco Mia?

Pot exista mai multe motive pentru care jocul nu funcționează.

  • Trebuie să te afli pe un PC desktop și să folosești un browser web suportat, cum ar fi Google Chrome sau Firefox, pentru a putea juca Papa's Taco Mia.
  • Curățarea cache-ului browser-ului și dezactivarea oricărui software AdBlock pot ajuta la rezolvarea problemelor.
  • Contactează CrazyGames dacă Papa's Taco Mia încă nu funcționează pentru tine.

Cum pot obține un scor bun de la "Închizători" în Taco Mia?

Trebuie să obții fiecare element aproape perfect pentru a obține un scor bun. Grătarul trebuie să fie precis, iar toppingurile trebuie aplicate cât mai uniform posibil. Dacă nu reușești, poate merita să începi din nou.

Unde pot juca Papas Taco Mia fără Flash?

Poți juca Papa's Taco Mia fără Flash pe CrazyGames.com, datorită tehnologiilor de emulare. Nu este nevoie să descarci nimic pentru ca jocul să funcționeze.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate