Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Papa's Taco Mia

Rating:
9,2
(22.338 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Construi╚Ťi taco delicioase ├«n Papa's Taco Mia! Papa Louie v-a oferit un loc de munc─â ca recompens─â pentru c├ó╚Ötigarea unui concurs de m├óncare a taco-urilor. Construi╚Ťi taco perfecte pentru o gam─â de clien╚Ťi ├«nfometa╚Ťi ╚Öi oferi╚Ťi un serviciu excelent pentru a-l face pe Papa Louie m├óndru.

Cum se joac─â

F─â cele mai delicioase taco-uri

Alege╚Ťi juc─âtorul ╚Öi ├«ncepe╚Ťi-v─â cariera de campion la f─âcut taco-uri cu salariu minim. Ad─âuga╚Ťi carne tocat─â, ardei, avocado. Carcas─â tare, carcas─â moale sau orice solicit─â clientul.

Clien╚Ťii vor veni cu diferite specifica╚Ťii, iar pe m─âsur─â ce progreseaz─â ve╚Ťi debloca noi ingrediente. Pe l├óng─â bac╚Öi╚Öuri, ve╚Ťi c├ó╚Ötiga un salariu s─âpt─âm├ónal ├«n care fiecare dolar intr─â ├«n buzunarul lui Papa.

Fi╚Ťi foarte aten╚Ťi s─â-i mul╚Ťumi╚Ťi pe "closers" - ace╚Ötia sunt clien╚Ťi extrem de preten╚Ťio╚Öi care au fost ad─âuga╚Ťi pentru prima dat─â ├«n Papa's Taco Mia!

Gestiona╚Ťi c─âldura din Taco Tuesday

A fi cel mai bun artist al taco-urilor nu este u╚Öor. Pe m─âsur─â ce nivelele avanseaz─â, num─ârul de clien╚Ťi ╚Öi cerin╚Ťele lor tot mai complexe vor cre╚Öte. Pute╚Ťi face fa╚Ť─â c─âldurii din buc─ât─âria lui Papa? Totul depinde de promptitudinea cu care prelua╚Ťi comenzile, de abilit─â╚Ťile dvs. la gr─âtar ╚Öi de m─âiestria dvs. la construirea taco-urilor.

Achizi╚Ťiona╚Ťi upgrade-uri extravagante

Upgrade-urile v─â pot ajuta ╚Öi atunci c├ónd buc─ât─âria se ├«ncinge. Utiliza╚Ťi banii c├ó╚Ötiga╚Ťi pentru a cump─âra upgrade-uri pentru procesul de g─âtit ╚Öi construire, cum ar fi cea mai bun─â spatul─â de aur pentru cele mai reu╚Öite ├«mp─âturiri. Exist─â ╚Öi diverse mobilier pentru sta╚Ťia de comand─â care creeaz─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â pentru clien╚Ťii dvs.

Spiona╚Ťi clien╚Ťii ├«n numele perfec╚Ťiunii taco

Papa ├«╚Öi spioneaz─â clien╚Ťii de mult timp ├«nainte de apari╚Ťia internetului. El are un jurnal plin de preferin╚Ťe. Hoin─âri╚Ťi pe l├óng─â ╚Öi afla╚Ťi mai multe despre clien╚Ťii fideli pentru a v─â putea ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile. Cu c├ót servi╚Ťi mai bine clien╚Ťii, cu at├ót ve╚Ťi c├ó╚Ötiga mai multe plachete!

Caracteristici

  • Felicit─âri, a╚Ťi c├ó╚Ötigat un stagiu la magazinul de taco-uri al lui Papa
  • Construi╚Ťi cele mai delicioase taco-uri pentru diferi╚Ťi clien╚Ťi
  • Oferi╚Ťi clien╚Ťilor o experien╚Ť─â culinar─â perfect─â pentru a ob╚Ťine cele mai mari bac╚Öi╚Öuri
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťi╚Ťi Taco Mia! cu diverse ustensile de g─âtit ╚Öi mobilier util

Dezvoltator

Jocul a fost realizat de Flipline Studios. Verifica╚Ťi ╚Öi jocurile Papa's Burgeria ╚Öi Papa's Hot Doggeria pentru mai mult─â distrac╚Ťie cu Papa!

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Întrebări frecvente

De ce nu func╚Ťioneaz─â Papa's Taco Mia?

Pot exista mai multe motive pentru care jocul nu func╚Ťioneaz─â.

  • Trebuie s─â fi╚Ťi pe un PC desktop ╚Öi s─â utiliza╚Ťi un browser web compatibil, cum ar fi Google Chrome sau Firefox, pentru a juca Papa's Taco Mia.
  • Cur─â╚Ťarea cache-ului browser-ului ╚Öi dezactivarea oric─ârui software de blocare a reclamelor ar putea rezolva problemele.
  • Contacta╚Ťi CrazyGames dac─â Papa's Taco Mia nu func╚Ťioneaz─â ├«nc─â pentru dumneavoastr─â.

Cum pot ob╚Ťine un scor bun de la clien╚Ťii preten╚Ťio╚Öi din Taco Mia?

Trebuie s─â ob╚Ťine╚Ťi fiecare element ├«ntr-o stare aproape perfect─â pentru a ob╚Ťine un scor bun. G─âti╚Ťi cu precizie ╚Öi aplica╚Ťi toppingurile c├ót mai uniform posibil. Dac─â gre╚Öi╚Ťi, poate merit─â s─â ├«ncepe╚Ťi din nou.

Unde pot juca Papas Taco Mia f─âr─â Flash?

La CrazyGames.com po╚Ťi juca Papa's Taco Mia f─âr─â Flash, datorit─â tehnologiilor de emulare. Nu este nevoie s─â desc─ârca╚Ťi ceva pentru ca ├«ntreaga experien╚Ť─â s─â func╚Ťioneze.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate