Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple

Rating:
9,0
(188.021 voturi)
Publicat:
septembrie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple este al treilea joc de tip platform─â din seria Fireboy and Watergirl. Exploreaz─â ad├óncurile ├«nghe╚Ťate ale templului de ghea╚Ť─â ╚Öi 'alunec─â' printre provoc─ârile pline de capcane. Pentru rezultate optime, coopera╚Ťi! Sunt 36 runde, care devin din ce ├«n ce mai greu de str─âb─âtut.

Cum se joac─â

Munca de echip─â

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple se joac─â cel mai bine ├«mpreun─â cu un prieten, de╚Öi po╚Ťi juca ╚Öi singur, doar c─â va trebui s─â controlezi ambele personaje. Dac─â joci ├«mpreun─â cu un prieten, ve╚Ťi putea folosi aceea╚Öi tastatur─â pentru ambele personaje, pe care s─â le purta╚Ťi prin labirinturile ├«nghe╚Ťate.

Folosește puterile

Nu uita: folose╚Öte puterea apei, a focului ╚Öi coopereaz─â pentru a trece cu bine peste situa╚Ťiile capcan─â. Cele dou─â personaje au abilit─â╚Ťi unice care se completeaz─â ╚Öi pe care le pute╚Ťi folosi ├«n diverse situa╚Ťii din fiecare nivel. ╚Üine cont de faptul c─â ai parte de mult─â ghea╚Ť─â ╚Öi ├«ncearc─â s─â nu ajungi ├«n situa╚Ťii "alunecoase".

Rezolv─â problemele

Exist─â misiuni care implic─â prezen╚Ťa apei, a lavei, a slime-ului, dar ╚Öi a luminii, ghe╚Ťii ╚Öi a multor altor elemente care apar pe parcurs. Fii inteligent ╚Öi cu un pas ├«nainte! Ac╚Ťioneaz─â ├«n echip─â pentru a g─âsi solu╚Ťia care s─â v─â scoat─â din impas.

Seria Fireboy and Watergirl

Fireboy and Watergirl este o serie faimoas─â de jocuri de platform─â care presupune colaborarea ╚Öi lucrul ├«n echipa pentru a rezolva cu succes misiunile. Acest jos este a treia variant─â din serie. ├Ä╚Ťi prezent─âm mai jos celelalte jocuri ale seriei:

Mai multe jocuri in doi

Descoper─â ├«n cadrul colec╚Ťiei noastre de jocuri ├«n doi mai multe jocuri de cooperare pe care le po╚Ťi juca cu prietenii sau online. Stickman Supreme Duelist 2 ╚Öi Soccer Legends 2021 sunt dou─â jocuri multiplayer pe care trebuie s─â le ├«ncerci neap─ârat.

Caracteristici

  • Joac─â singur ╚Öi controleaz─â ambele personaje sau joac─â ├«mpreun─â cu un prieten
  • Cele dou─â personaje trebuie s─â coopereze pentru a termina cu bine nivelul
  • 36 runde ├«n care trebuie s─â treci prin ├«ncerc─âri complexe
  • Ghea╚Ťa afecteaz─â ├«n mod diferit cele dou─â personaje

Data lans─ârii

Jocul a fost ini╚Ťial lansat ca versiune Flash ├«n iulie 2014. ├Än septembrie 2018, jocul a fost lansat ├«n versiune HTML5.

Dezvoltator

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple este creat de Oslo Albet.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi Watergirl

  • Tastele AD pentru a te mi╚Öca
  • Tasta W pentru a s─âri

Comenzi Fireboy

  • S─âge╚Ťi st├ónga/dreapta pentru a te misca
  • Tasta SUS pentru a s─âri
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate