Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Rating:
9,0
(203.764 voturi)
Publicat:
iulie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple este al doilea joc de cooperare de tip platformă din seria Fireboy and Watergirl. În această nouă aventură, folosește luminile și reflexiile pentru a rezolva misterele. Vei avea de străbătut 40 de niveluri.

Cum se joacă

Fii cooperant

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple se joacă cel mai bine împreună cu un prieten. Veți folosi aceeași tastatură și doar unindu-vă forțele veți reuși să duceți misiunea la bun sfârșit.

Valorifică-ți puterile

Nu uita să folosești puterea apei, a focului și cooperează pentru a trece peste orice situație capcană. Ambele personaje au abilități unice care vă vor ajuta să treceți cu brio anumite obstacole. În cele 40 de niveluri veți fi supuși și mai multor provocări decât în versiunea anterioară.

Folosește lumina în avantajul tău

Lumina în Fireboy and Watergirl 2 este folosită de regulă pentru a avansa în cadrul jocului. Lumina în combinație cu oglinzile va da naștere unor fascicule care indică butoane și alte dispozitive ce deschid uși și mută lifturi.

Seria Fireboy and Watergirl

Fireboy and Watergirl este o serie populară de jocuri de platformă care presupune cooperarea între personaje pentru a putea termina cu succes nivelurile. Acesta reprezintă al doilea joc al seriei. Mai jos regăsești celelalte jocuri din această serie.

Mai multe jocuri in doi

În cadrul colecției noastre de jocuri în doi vei descoperi alte titluri pe care le poți juca împreună cu prietenii sau online. Stickman Supreme Duelist 2 și Soccer Legends 2021 sunt două opțiuni de joc multiplayer demne de menționat și de jucat.

Caracteristici

  • Joacă împreună cu un prieten
  • Lucrați în echipă pentru a trece peste obstacole
  • 40 runde de parcurs în templul luminii
  • Folosește lumina pentru a găsi rezolvarea misterelor

Data lansării

Data inițială a lansării jocului în varianta Flash este octombrie 2010. A fost actualizat cu tehnologia HTML5 în iulie 2018.

Dezvoltator

Oslo Albet a dezvoltat acest joc.

Platforme

Acest joc poate fi jucat direct din browser-ul web.

Comenzi

  • Tastele săgeți pentru a-l controla pe Fireboy
  • Tastele WASD pentru a o controla pe Watergirl
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate