Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Rating:
9,0
(215.509 voturi)
Publicat:
iulie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple este al doilea joc de cooperare de tip platformă din seria Fireboy and Watergirl. În această nouă aventură, folosește luminile și reflexiile pentru a rezolva misterele. Vei avea de străbătut 40 de niveluri.

Cum se joac─â

Fii cooperant

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple se joac─â cel mai bine ├«mpreun─â cu un prieten. Ve╚Ťi folosi aceea╚Öi tastatur─â ╚Öi doar unindu-v─â for╚Ťele ve╚Ťi reu╚Öi s─â duce╚Ťi misiunea la bun sf├ór╚Öit.

Valorific─â-╚Ťi puterile

Nu uita s─â folose╚Öti puterea apei, a focului ╚Öi coopereaz─â pentru a trece peste orice situa╚Ťie capcan─â. Ambele personaje au abilit─â╚Ťi unice care v─â vor ajuta s─â trece╚Ťi cu brio anumite obstacole. ├Än cele 40 de niveluri ve╚Ťi fi supu╚Öi ╚Öi mai multor provoc─âri dec├ót ├«n versiunea anterioar─â.

Folosește lumina în avantajul tău

Lumina ├«n Fireboy and Watergirl 2 este folosit─â de regul─â pentru a avansa ├«n cadrul jocului. Lumina ├«n combina╚Ťie cu oglinzile va da na╚Ötere unor fascicule care indic─â butoane ╚Öi alte dispozitive ce deschid u╚Öi ╚Öi mut─â lifturi.

Seria Fireboy and Watergirl

Fireboy and Watergirl este o serie populară de jocuri de platformă care presupune cooperarea între personaje pentru a putea termina cu succes nivelurile. Acesta reprezintă al doilea joc al seriei. Mai jos regăsești celelalte jocuri din această serie.

Mai multe jocuri in doi

├Än cadrul colec╚Ťiei noastre de jocuri ├«n doi vei descoperi alte titluri pe care le po╚Ťi juca ├«mpreun─â cu prietenii sau online. Stickman Supreme Duelist 2 ╚Öi Soccer Legends 2021 sunt dou─â op╚Ťiuni de joc multiplayer demne de men╚Ťionat ╚Öi de jucat.

Caracteristici

  • Joac─â ├«mpreun─â cu un prieten
  • Lucra╚Ťi ├«n echip─â pentru a trece peste obstacole
  • 40 runde de parcurs ├«n templul luminii
  • Folose╚Öte lumina pentru a g─âsi rezolvarea misterelor

Data lans─ârii

Data ini╚Ťial─â a lans─ârii jocului ├«n varianta Flash este octombrie 2010. A fost actualizat cu tehnologia HTML5 ├«n iulie 2018.

Dezvoltator

Oslo Albet a dezvoltat acest joc.

Platforme

Acest joc poate fi jucat direct din browser-ul web.

Comenzi

  • Tastele s─âge╚Ťi pentru a-l controla pe Fireboy
  • Tastele WASD pentru a o controla pe Watergirl
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate