Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri Upgrade

Jocuri de Upgrade Inactiv

Upgrade-ul este o parte atât de importantă în multe jocuri. Însă, jocurile inactive se bazează ferm pe conceptul de upgrade. Dacă ești dependent de progres, acestea sunt o alegere excelentă.

Dă o privire la jocuri precum Babel Tower și Doge Miner pentru acest tip de gameplay. Road Crash este, de asemenea, un joc inactive, dar combină elementele inactive cu un gameplay de curse în mod unic.

Jocuri de Curse

Dacă ești în căutarea unei experiențe mai centrate pe curse, există o mulțime de titluri de jocuri de curse care implică upgrade-uri de vehicule pentru a câștiga curse mai dificile. Ia parte în drifturi pe asfalt în Burnout Drift și construiește mașina ideală pentru drifturi. Încearcă-ți norocul într-o cursă plină de trafic intens în Highway Racer și echipă-te cu roți puternice în pregătirea pentru cursele multiplayer.

Mai Multe Jocuri de Upgrade

Unele jocuri implică procesul de combinare ca parte a upgrade-ului, așa că verifică jocurile de combinare dacă asta îți dorești. Dacă îți place satisfacția progresului prin upgrade-uri și îmbunătățiri, răsfoiește colecția pentru a găsi un joc în genul preferat și începe să joci!


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri Upgrade gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Bloxd.io și multe altele chiar acum!
Arata mai mult