Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri WebGL

WebGL este o API (interfață de programare a aplicațiilor) pentru browsere care permite dezvoltatorilor de jocuri să redea grafica 3D pe GPU din interiorul browserelor web. Acest lucru permite crearea de jocuri sofisticate care nu ar fi posibile folosind platforma Flash. WebGL este compatibil cu toate browserele moderne și se integrează în mod nativ în browsere (fără niciun plugin). Dezvoltat de Khronos Group, WebGL a fost inițial lansat în 2011. Recent a fost lansată cea mai recentă versiune, 2.0, care a adus îmbunătățiri majore. Jocurile create folosind acest API adesea oferă un gameplay fluid și o grafică superioară față de jocurile tradiționale din browser. Mai mult, motoare importante de dezvoltare a jocurilor, cum ar fi Unity sau Unreal, permit dezvoltatorilor să exporte direct în WebGL! Acest lucru face ca publicarea jocurilor WebGL să fie o operațiune simplă.

Următoarele jocuri sunt câteva exemple văcaracteristice de titluri WebGL pe care le oferim. Madalin Stunt Cars 2 utilizează capacitățile de redare 3D ale WebGL și vă prezintă câteva mașini sport frumoase. Puteți conduce într-o lume 3D minunată și puteți încerca o varietate de cascadorii și trucuri. Puteți conduce pe loop-uri uriașe, zbura de pe rampe și concura pe porțiuni lungi de autostradă.

Shell Shockers utilizează platforma WebGL pentru a crea medii 3D și arme pentru acest fantastic joc FPS tematic cu ouă. Dacă preferați să luptați în timp ce conduceți un kart, asigurați-vă că încercați Smash Karts. Stickman Supreme Duelist 2 este un alt joc WebGL minunat, cu o fizică nebună a personajelor animate, ragdoll.

În cele din urmă avem Bullet Force - un alt joc FPS genial, care oferă gameplay fluid și hărți detaliate pentru lupta. Acest joc prezintă o varietate de arme, precum și o gamă de echipamente, cum ar fi grenadele. Aceste jocuri reprezintă doar o scădere din ceea ce platforma WebGL poate oferi - de ce să nu verificați astăzi celelalte titluri WebGL?


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri WebGL gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Ragdoll Archers și multe altele chiar acum!
Arata mai mult